Welkom

HARTELIJK WELKOM OP DE WEBSITE VAN Schilder- en tekenclub Passewaaij

START VAN HET NIEUWE SEIZOEN

De gezellige teken- en schilderclub van Passewaaij op de donderdagavond gaat vanaf donderavond 5 oktober 2023 vanaf 19:30u weer van start. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons atelier in De Stater. Voor informatie over de club en hoe u naar de Stater kunt komen, leest u op https://www.schilder-entekenclubpassewaaij.nl/clubinformatie/.

Onze club bestaat sinds 1998. Wij zijn een enthousiaste groep amateurschilders en -tekenaars. Mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 tot 75 jaar. Het plezier om samen met anderen creatief bezig zijn staat voorop.


Ruud is hier zeer ijverig bezig aan zijn Magnolia’s.

Het doel is een ontspannende avond, waarbij jij je eigen vaardigheden en creativiteit ontwikkelt.
Iedereen werkt aan een onderwerp dat hij of zij zelf mooi vindt en wil
vastleggen op doek of papier. Een vakantiekiekje, een portret van het
kleinkind, een foto uit een tijdschrift natekenen of schilderen.

Op onze club wordt geen les gegeven. Heb je vragen over je werk, dan kan je altijd bij je clubgenoten terecht. Er is veel kennis en expertise in huis. Wil je wel les nemen, dan kun je terecht bij bijvoorbeeld de Plantage of de vele kunstenaars in de omgeving.
Vaak hoor je: “ik kan niet tekenen”. Meestal kun je veel meer dan je zelf denkt. Je vindt bij ons jouw ideale plek om dat eens uit te proberen. En dat, zonder dat je je direct hoeft in te schrijven voor één of andere “dure” cursus.
Ons enthousiasme zalvast aanstekelijk werken! En jij …, je zult versteld staan van jezelf!

Jan-Willem, Ruud, Gea en Marjan.

Voor rust kun je bij ons niet terecht. Er wordt gezellig gekletst en er draait een muziekje op de achtergrond. Je mag je eigen CD’s meebrengen. En na negenen trekken we voor de liefhebbers een fles wijn open.

Paul en Ruud.

Het is 21.00 uur geweest en dus tijd voor een wijntje.

Lezen, praten en schilderen.

Inschrijven? Informeer of er nog plaats is. Voor meer gegevens kijk op ‘Clubinformatie’. Kom je liever eerst even kijken? Dat kan natuurlijk ook. Loop gewoon eens binnen op een donderdagavond.
In 2013 en 2015 stonden wij met ons werk op de kunstmarkt in Tiel.

Onze presentatie tijdens Kunstmarkt Tiel 2013.