Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.168 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Paul van Hasselt Paul van Hasselt schreef op 12/09/2018 om 16:53:
Beste schildervrienden en vriendinnen. Vandaag mijn eigen website maar weer eens bijgewerkt en naderhand die van jullie weer eens bekeken. Maar.......... heb ik het mis, of wordt ie niet meer bijgehouden? Dat zou jammer zijn. Vanuit Tilburg wens ik jullie allen nog veel schilderplezier en....... kijk nog maar even op mijn site die ik dan wat vaker bijhoud. www.paulvanhasselt-kunstschilder.nl Hartelijke groet, Paul.
Paul van Hasselt Paul van Hasselt schreef op 23/03/2017 om 15:31:
Beste clubleden, wat een mooie nieuwe website! Jullie nieuwe lid Cora maakt ook prachtig werk. Wanneer is Else zo ver dat ook haar werk er op komt? Vanuit het verre Tilburg wens ik jullie bijzonder veel succes met de voortgang van de club. Zelf heb ik hier nog niet geschilderd of getekend. Ik ben steeds te druk met het maken van de nodige maquettes en mijn nieuwe hobby. Ik ben lid geworden van het Tilburgs mannenkoor "La Renaissance" en zing voortaan klassieke liederen. Omdat mijn piano de deur uit moest in het appartement heb ik mij een viool aangeschaft. Daarnaast volg ik Spaanse les en werk ik nog steeds af en toe op vrijdag en zaterdag als verkoper bij "Badkamer-voordeel" in Tiel. Nogmaals, mooie site en wellicht tot ziens. Groeten Paul.
Ramon Ramon schreef op 14/03/2017 om 09:56:
Welkom op de pagina van het gastenboek van Schilder- en tekenclub Passewaaij. We nodigen u graag uit om deze pagina regelmatig te bekijken en ook om uw bevindingen te melden.